Musiikkielämyksiä laadulla

Tervetuloa ammattitaidolla tuotettujen musiikkielämysten pariin! Toteutamme konsertteja, kiertueita ja musiikkitapahtumia sekä pienimuotoisia äänitetuotantoja Suomessa ja kansainvälisesti. Voit tutustua tarjontaamme tarkemmin musiikkituotannot-sivulla. Yhteistyöverkostomme (esiintyjät, tapahtumat, järjestöt, yritykset...) on maailmanlaajuinen, ja konserttituotantojen kohdemaita ovat Suomen lisäksi mm. Ruotsi, Saksa ja Ranska.

Toteutamme musiikkiesityksiä myös tilauksesta yrityksille ja organisaatioille.

Ammattimaisuutta luovuuteen

Tuotannoista vastaava tiimimme muodostuu poikkeuksellisesti sekä musiikkialan että liiketalouden ammattilaisista. Tarjoamme monipuolista osaamistamme tuotantojen, tapahtumien ja toimintaympäristöjen kehittämisen tueksi. Asiantuntijapalveluitamme hyödyntävät tällä hetkellä erityisesti taiteilijat, freelancerit sekä luovan alan kentässä toimivat yritykset ja järjestöt. Lisää tietoa löydät asiantuntijapalvelut-sivuilta.

Kuukauden video

Emil Brandqvist Trio oli yksi Jazzahead! 2017 -messutapahtumassa esiintyneistä showcase-kokoonpanoista. Trio valittiin yli 500 hakijan joukosta, showcase-esityksiä kuultiin yhteensä 40.

Bremenissä vuotuisesti järjestettävä Jazzahead! on yksi maailman suurimpia jazz-alan ammattilaistapahtumia, joka tuo yhteen konserttijärjestäjät, agentuurit ja välittäjät, median edustajat sekä taiteilijat. Emil Brandqvist Triolle tapaamiset poikivat uusia kansainvälisiä mahdollisuuksia. Tänä vuonna kokoonpano esiintyy Ruotsissa, Saksassa, Tsekeissä, Irlannissa sekä Ranskassa.

Uutisia

2.4.2017

Rakkauslaulut soivat jälleen – tällä kertaa suomeksi

Suomen juhlavuotena "Kaikkien Aikojen Rakkauslaulut" keskittyy kotimaisiin rakkauslauluklassikoihin. Ensiesitys Joensuun Teatteriravintolassa 8.4.

Lue lisää»

30.12.2016

Brandqvistin jazztriolla takana huippuvuosi

2016 oli menestyksekäs vuosi Emil Brandqvistille ja hänen triolleen. Kolmikko oli jälleen esillä erityisesti Saksassa, jossa vuoden kohokohtia olivat ECHO jazz -ehdokkuus, nousu maan virallisen jazzlistan top 10:een, ensimmäinen TV-esiintyminen sekä useat loppuunmyydyt konsertit.

Lue lisää»

15.11.2016

From Broadway to Hollywood veti salin täyteen Joensuussa

Lauluyhtye LuoTu ja pianisti Tuomas A. Turunen päättävät konserttivuoden kiitollisin mielin

Lue lisää»

24.10.2016

Ongelmia konserttilippujen puhelinvarauksessa

From Broadway to Hollywood -konsertin puhelinvaraukset voi tehdä Tiketin palvelunumerossa 0600-1-1616 (1,78 €/min + pvm). Tämä numero jäi pois lehtimainoksesta Karjalaisessa (23.10). Mainoksessa ilmoitetusta Carelicumin puhelinpalvelusta lippuja ei valitettavasti pysty varaamaan etukäteen, mutta liput voi lunastaa suoraan Carelicumin lipunmyyntipisteessä.

Lue lisää»

19.7.2016

From Broadway to Hollywood: tule kauempaa ja majoitu Sokos hotellissa

Tarjoamme lokakuiseen Carelia-salin konserttiimme majoituspakettia yhteistyössä Joensuun Original Sokos Hotel Vaakunan kanssa. Tutustu tarjoukseen täällä (konserttilippu ja majoittuminen 2 hengen huoneessa alk 80,50 /hlö)

Lue lisää»